Η εταιρεία μας “Exotiq Collection” αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη στον τομέα των εξωτικών οικολογικων κατασκευών.
Είμαστε η πιο καταρτισμένη εταιρεία στον τομέα της εξωτικής κατασκευής πανελλαδικά και μεταξύ των πέντε καλύτερων κατασκευαστών στην Ευρώπη με πολλά χρόνια παρουσίας στον χώρο.
Οι εξωτικές μας δημιουργίες είναι μοναδικές σε σχεδιαστική φαντασία και μέγεθος κατασκευής για κάθε επιχειρηματική ανάγκη από 5 έως 1000m2. Διακοσμούν το χώρο δίνοντας την αίσθηση εξωτικού παραδείσου έχοντας ταυτόχρονα τα υψηλότερα standard τεχνικής της παγκόσμιας αγοράς από άποψη αισθητικής και ασφάλειας. Μπορούμε και αναλαμβάνουμε με επιτυχία οποιουδήποτε μεγέθους και βαθμού δυσκολίας project.
 


Στο εργοστάσιό μας στην Ιαβα της Ινδονησίας κατασκευάζουμε και εξάγουμε στην Ελληνική και διεθνή αγορά χειροποίητα ξύλινα έπιπλα για εξωτερικούς και εσωτερικούς επαγγελματικούς χώρους, με εξαιρετική ποιότητα και απαράμιλλη αισθητική τα οποία μπορεί κάποιος να δεί στα δυο show room που διαθέτουμε στο Μπαλί της Ινδονησίας και στην Βάρη Αττικής.

Ανανεώστε την επιχείρησή σας με γνώμονα την φαντασία σας και μαζί με την δική μας συνεργασία θα δημιουργήσουμε μοναδικές λύσεις για τους εξωτερικούς και εσωτερικούς επαγγελματικούς σας χώρους, μετατρέποντας την επιχείρησή σας σε μοναδικό εξωτικό παράδεισο.